Garderobe Check

Een garderobe check is eigenlijk winkelen in de eigen kledingkast. Maar voordat we uw kledingkast bekijken bespreek ik eerst met u uw wensen en uw persoonlijke stijl. We analyseren wat uw favorieten zijn, vervolgens lopen we stuk voor stuk al uw kledingstukken door en maken zoveel mogelijk nieuwe combinaties en bekijken welke items er weg kunnen. Tevens geef ik u suggesties voor eventuele nieuwe aankopen als toevoeging aan uw garderobe, dit om optimaal gebruik te maken van uw kledingkast.

Dit kaartje kunt u in uw portemonnee stoppen als handreiking als u gaat winkelen. Tijdens deze sessie worden foto’s van de nieuwe combinaties gemaakt, zodat u alles nog eens rustig na kunt kijken. Ervaar hoe het is om te winkelen in uw eigen kast en zo met de nieuwe gemaakte combinaties zelfverzekerd door het leven te gaan.

Deze sessie duurt 3 uur en kost € 165,-

 

KOFFER-CHECK

Vindt u 3 uur achter elkaar te lang? Dan is er de mogelijkheid om met een koffer vol met kleding, schoenen en accessoires naar mij te komen. We werken op de zelfde manier als met de garderobe check, we gaan nieuwe combinaties maken met de kleding die u heeft meegebracht. Schroom niet, stop de koffer lekker vol!

Deze sessie duurt 1 1/2 uur en kost € 82,50

kleding 009

blazer